Nis

Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.

Nis

Çocukların yenilikçi, yaratıcı, problem çözen, farklı düşünen ve pozitif kişilik özelliklerine sahip olmalarının hedeflendiği "Minik Eller Büyük Hayaller" programı kapsamında 24Nisan Çarşamba günü 13:00-14:00 saatlerinde , okulumuz öğrencileri Altınova hanımevini ziyaret etti.

Geleneksel sanatlar ile kültürel mirasımızı çocuklarımıza tanıtmak, çocuklarda yeni ilgi alanları oluşturmak ve çocukların yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olmak amacıyla  öğrenci ve öğretmenlerimizi ağırlayan , öğrencilerimize hoşça vakit geçirmelerini sağlayan Altınova Hanımevi personeline teşekkür ederiz.

Etkinlige Ortaokuldan 33, ilkokuldan 21 öğrenci katıldı.

Nis

Okulumuz sınıflar arası voleybol turnuvası başladı.

Mrt

İLKİ GEÇEN SENE YAPILAN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİMİZİN İKİNCİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Mrt

Sınıflar arasi penalti turnuvasinda 8A sınıfından Burak DİNÇER 1. Olmuştur. Ögrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda sınıflar arası penaltı turnuvası başladı. Beden Eğitimi öğretmenimiz Bahadır İPEK'e teşekkür eder tüm turnuvaya katılan örencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuzda yapılan sınıflar arası masa tenisi turnuvasında erkeklerde 8/A sınıfından Berat GÖKTAŞ, kızlarda 8/A sınıfından Dilara KORKMAZ birinci olmuşlardır. Ögrencilerimizi tebrik ediyoruz. Ödülleri tüm turnuvalar bittikten sonra törenle takdim edilecektir.

Şbt

Okulumuzda sınıflar arası masa tenisi turnuvamız başladi. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize başarılar.

Ock

Okulumuz İlkokul ve Ortaokul Kütüphane kulübü öğrencileri, Müjdat Kamotar Anaokulu öğrencilerine "Masal Anlatma" etkinliği düzenledi. Masalları materyaller ve etkinlikleriyle eğlenceli hale getiren öğrencilerimize ve bizlere kapılarını açan Müjdat Kamotar Anaokulu idare ve öğretmenlerine, ilgiyle dinleyen minik öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ock

En güzel eğitim yöntemi model olmaktır. Bizlerde çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla çıktığımız yolda, sahip olduğumuz değerlerin ortaya çıkması adına haftalık kitap okuma gurubu velilerimiz ile ilçemizde bulunan STK lara gidip yardımcı olmaya çalıştık.

Ock

Kitap okumak öğrenimin bir parçasıdır ve yaşam boyu devam eder. Ebeveynler ve öğretmenler, çocuğun okuma alışkanlığını kazanmasında öncü ve rehber olmalıdırlar.

Bizde bu amaçla yola çıkarak okulumuzda velilerimizle okuma saati etkinlikleri başlattık. Her hafta iki ders düzenli olarak velilerimizle kitap okuyoruz. Okuduğumuz kitapların Okul Müdürü Hüseyin YAYLA eşliğinde kritiğini yapıyoruz.

Geleceğimiz olan çocuklarımıza örnek olabilmek, onlara da kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğrencilerine yönelik ÇEDES Projesi kapsamında Kudüs konulu söyleşisi için Ayşe BEZCİ hocamıza teşekkürler.

Kas

ÇEDES Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Sümeyra BALCI rehberliğinde pano çalışmalarını tamamladılar.

Kas

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimiz pano çalışmaları yaparak panomuzu hazır hale getirdiler.

Kas

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu proje kapsamında okulumuz Türkçe Öğretmeni Didem ÇALIŞKAN rehberliğinde öğrencilerimizle Kasım ayı etkinlikleri gerçekleştirilmiştir.