Kas

Okulumuz öğrencilerinin bizler için hazırladığı Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında çeşitli piyesler, korolar ve gösteriler sergilendi. Bizleri duygulandıran etknilikleriyle yanımızda olan tüm veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 85. yıl dönümünde rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Kas

Ahmet Müşerref Muhtaroğlu Ortaokulu olarak 2023-2024 eğitim öğretim yılı  8.sınıf öğrencilerimizin LGS maratonunda rehberlik etmesi amacıyla velilerimizle bilgilendirme toplantısı için biraraya geldik. Değerli velilerimize, okul müdürümüz Hüseyin YAYLA, sınıf öğretmenleri Merve KASNAK HANCIOĞLU, rehber öğretmenimiz Nilüfer ÖZCAN ve derslere giren diğer branş öğretmenleri tarafından okul ve ders işleyiş süreçleriyle ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Kas

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerinin LGS'deki başarılarının ve her sınıf düzeyindeki öğrencilerin akademik başarıların artırılması için neler yapılması gerektiği konularını konuşmak üzere öğretmenlerimizle toplantı düzenledik. Her öğretmenin fikrini beyan ettiği toplantı sonucunda; okumanın önemi üzerinde duruldu ve velilerimizle iş birliği içinde olmanın sosyal ve akademik başarının artmasında önemli bir etken olduğu belirtildi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuz bahçesinde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle coşkuyla kutlandı. 100. Yılını kutladığımız Cumhuriyet Bayramı için emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Cumhuriyet'imizin 100. yılı kutlu olsun.

Ekm

Pursaklar Kaymakamımız Sayın Esengül KORKMAZ ÇİÇEKLİ ve Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa KILIÇGİL okulumuzu ziyaret ettiler. Okulumuz  öğretmenleriyle bir araya gelerek eğitim öğretim üzerine sohbet ettiler. Nazik ziyeretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Eyl

26 Eylül Avrupa Dilleri Günü okulumuzda pano çalışması ve çeşitli etkinlikler ile kutlandı. 'Hayalimdeki Ülkeler' etkinliği ile öğrencilerimiz farklı dilleri ve o dillerin konuşulduğu ülkeleri keşfederken, 'Sanal Müze Gezisi' etkinliği  ile öğrencilerimiz Musée d’Orsay, Paris Müzesini gezmiştir. Pano etkinliğimizde farklı diller ile ilgili çeşitli bilgilere ve posretlere yer verilmiştir. Bu güzel etkinliklerde öğrencilerimize rehberlik eden okulumuz İngilizce öğretmeni Merve Kasnak Hancıoğlu'na teşekkür ederiz.

Yaz Kurslarını gerçekleştirdik.

Matematik dersinden 5 ve 6 lar bir gurup, 7 ve 8 ler ikinci bir gurup oldular.

Yaz kurslarımız zevkli ve başarılı bir şekilde sona ermiştir.

Kursumuza katılan Özlem Bilensoy hocamıza teşekkür ederiz.

May

Ahmet Müşerref Muhtaroğlu O.O. Sınıflar arası voleybol turnuvası tamamlandı. Finalde 7-A sınıfını yenen 8-A sınıfı şampiyon olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuz 6. Sınıf öğrencileri İngilizce dersi kapsamında küresel ısınmaya karşı posterler hazırlayarak, çözümler ürettiler. Okulumuz öğrencilerine ve rehberlik eden İngilizce Öğretmenimiz Merve Kasnak Hancıoğlu'na teşekkürler.

May

Ahmet Müşerref Muhtaroğlu O.O. Öğrenciler arası penaltı turnuvası sona erdi. Turnuva birincisi 6.A sınıfından Muhammed Emin KOÇAK, ikincisi yine 6-A sınıfından Harun Süleyman GÜNDOĞMUŞ olmuştur. Ödüller tüm turnuvalar bittikten sonra törenle verilecektir. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yıl olduğu gibi 103. yılında da coşkuyla kutlandı. Coşkuyla kutlanan programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Ahmet Müşerref Muhtaroğlu Ortaokulu sınıflar arası masa tenisi müsabakaları tamamlandı.

Kızlarda 5-A sınıfından Fatma KORKMAZ birinci oldu. Erkeklerde 7-A sınıfından Berat GÖKTAŞ birinci oldu. Ödülleri törenle takdim edilecektir.

Yarışmalara katılan ve başarı sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

"Ramazan ayı girdiğinde cennet kapıları açılır, cehennem kapıları kapanır ve şeytanlar bağlanır." (Buhari, Savm 5)

Rаmаzаn-ı Şerifleriniz mübarek olsun.

Mrt

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Ramazan coşkusunu yaşayabilmek ve yaşatabilmek, manevi değerleri hissedebilmek adına okulumuzu süsledik.

Ramazan pusulası pano etkinliği ile öğrencilerimizin Ramazan günlerini daha verimli geçirmelerini temenni ediyoruz.