HÜSEYİN YAYLA - Okul Müdürü

1965 yılında Ankara’da doğdu. Aslen Çankırılıdır. İlk, orta ve lise tahsilini Ankara’da tamamladı. Üniversite hayatına Konya Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde başlayıp üçüncü sınıfta Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne yatay geçiş yaparak eğitimini burada tamamladı. Bilecik Pazaryeri Lisesi’nde öğretmen olarak göreve başladı. Çankırı Kurşunlu İmam Hatip Lisesi’nde, Ankara Hacıbayram İmam Hatip Lisesi’nde Öğretmenlik yaptı. Pursaklar Azmi Ertuğrul İlköğretim Okulu’nda öğretmen ve görevlendirme müdür yardımcısı olarak, Pursaklar İlköğretim Okulu’nda da müdür yardımcısı olarak görevlerde bulundu. Pursaklar İmam Hatip Ortaokulu’nda Müdür olarak görev aldı. Aynı zamanda Eğitim Bir-Sen 3 No.lu Şube de basın yayından sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yaptı. 2022 yılından itibaren Ahmet Müşerref Muhtaroğlu İlkokulu ve Ortaokulu’nda müdür olarak görevine devam etmektedir.